Till innehåll på sidan
Till KTH:s startsida Till KTH:s startsida

Skolforum: öppet lunchmöte med ledningen (Apr 23)

Skolforum i A3 på lunchen, torsdag 23 april. Välkommen att lyssna på vad som är på gång på skolan eller att ställa frågor till ledningen.

Tid: To 2015-04-23 kl 12.15

Plats: Rum A3, KTH Arkitekturskolan, Östermalmsgatan 26, Stockhom

Exportera till kalender

Arkitekturskolans prefektgrupp (Anders Johansson, Jesús Azpeitia och Helena Mattsson) bjuder en gång i månaden in till öppet lunchmöte där möjlighet ges för studenter och personal att direkt ta upp frågor om verksamheten. Det kan vara tankar och idéer om saker som borde göras, upplevda problem eller förslag på förbättringar av skolans verksamhet. Skolforum är också en möjlighet att informera om aktuella frågor.
 

I det senaste numret av Arkitekten finns några artiklar om Arkitekturskolan som bland annat handlar om förra årets undersökning ”Kandidatenkäten”. Vi har delvis som riktas mot arbetsmiljön på skolan direkt i tidskriften, men på vårt nästa öppna möte den 23 april vill vi gärna ta upp om det finns fler frågor/diskussioner. Alla är välkomna! 

För kontinuerlig och aktuell information om vad som händer på skolan, se även månadsbrevet som går ut per email, samt info på KTH Arktiekturskolans facebook -sida och twitter -konto.